Mandelpudding mit Portweinzwetschken
TM6 TM5

Mandelpudding mit Portweinzwetschken

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Butter
  • 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 100 g Mandeln, geschält (siehe Tipp)
  • 300 g Wasser
  • 30 g Maisstärke
  • 200 g Schlagobers
  • 1 Prise Salz
  • 300 g Zwetschken
  • ¼ TL Zimt, gemahlen
  • 60 g Portwein, rot
  • 1 EL Mandelstifte
  • etwas Kakaopulver

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1635 kJ / 390 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
30 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten