Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek -
1
ząbek czosnku
of 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) - 250 g mięsa wołowego, bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 2118 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 120 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min