Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 200 g passierte Tomaten
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- 100 g Weinbrand (z. B. Metaxa)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Schweinefilet, à ca. 400 g, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 3 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 35 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyros-Auflauf
1 Std. 20 Min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30min
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30min
Deftiger Westernsalat
1 Std.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Schweinefilet mit Paprika-Rahm-Sauce und Salbei-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min