Krustenbraten mit Malzsauce

4.8 4.5K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Knollensellerie in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Wasser
    900 g
  • Malzbier
    500 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Schweinefleisch, ohne Knochen mit Schwarte (z. B. Schweineschulter, Schinken oder magerer Bauch)
    1600 g
  • Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • Möhren in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • Kümmel, ganz (optioneel)
    1 - 2 TL
  • Kakao (optioneel)
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 56 g
Calorieën 2388 kJ / 570 kcal
Vetten 30 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...