Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1181 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Malzbier-Bolognese
2h
Salzschneidebohnen
45min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 Std. 15 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30min