Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund krause Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 2 - 3 TL Gulasch-Gewürzmischung, nach Geschmack
- 50 g Paprikamark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Wasser
- 200 g Champignons, in Scheiben
- 350 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wiener Würstchen, in Scheiben
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudel-Schinken-Gratin
1 godz.
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30min
Tex-Mex-Nudeln
30min
Gyros-Auflauf
1h 20min
Tortellini-Bolo
20min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30min
Schinken-Hack-Röllchen mit Nudeln
45min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Malzbier-Bolognese
2 godz.