Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerkrümelt
- 80 g Zucker
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
- 20 g Hagelzucker
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 503 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 Std. 15 Min
Lamm aus süßem Hefeteig
1 Std. 30 Min
Hefezopf
2h 20min
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Hefezopf
2h 30min
Dänische Hefeknoten
1 Std. 30 Min
Schwäbische Flachswickel
45min
Hefezopf
3h
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min
Nuss-Striezel
1 Std. 30 Min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Hefezupfbrot mit Zimt
2 godz. 10 min