Apparaten en accessoires
Hefezopf "Take five"
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Milch300 g
-
Hefe (20 g), zerkrümelt½ Würfel
-
Zucker80 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Salz1 TL
-
Ei verquirlt1
-
Hagelzucker20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
503 kJ /
120 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Weckmänner (Stutenkerle)
1u. 40min
Laugenbrezeln
1u. 15min
Hefezopf
2u. 20min
Gedrehter Hefezopf
2u.
Hefezopf
2u. 30min
Hefezopf
3u.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2u. 30min
Nuss-Striezel
1u. 30min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2u. 15min
Zwetschgen-Datschi
2u. 30min
Schwäbische Flachswickel
45min
Nussecken de luxe
1u. 45min