Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- 250 g Ricotta
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Muskat
- 14 - 16 Cannelloni
- 600 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 45 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2214 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Tortellini-Spinat-Auflauf
1 Std.
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 Std.
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 Std. 30 Min
Zucchini-Käse-Lasagne
1 Std.
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1 Std.
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min