Spinat-Cannelloni
TM6 TM5

Spinat-Cannelloni

4.6 (1.5K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 20 g Öl
  • 1 Zwiebel (60 g), halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
  • 250 g Ricotta
  • 1 ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
  • 4 Prisen Muskat
  • 14 - 16 Cannelloni
  • 600 g Milch
  • 40 g Butter, in Stücken
  • 45 g Mehl

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2214 kJ / 529 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
28 g
Vezels
5.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten