黑椒杏鲍菇炒牛肉

黑椒杏鲍菇炒牛肉

3.5 21 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛里脊 切1×1×5厘米条
    200 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    20 克
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条
    300 克
  • 新鲜红辣椒 切圈
    ½ 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 40.4 mg
Eiwitten 12.6 g
Calorieën 512.5 kJ / 122.5 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 8.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...