Apparaten en accessoires
黑椒杏鲍菇炒牛肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
牛里脊 切1×1×5厘米条200 克
-
料酒5 克
-
生抽20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
油15 克
-
新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条300 克
-
新鲜红辣椒 切圈½ 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
40.4 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
512.5 kJ /
122.5 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
8.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China