Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 250 g de rhubarbe surgelée, en tronçons
- 1 c. à soupe de sucre roux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1726 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20 min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 Std. 30 Min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 Min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2u. 10min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Clafoutis à la rhubarbe
55 Min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.