Cake moelleux à la rhubarbe

Cake moelleux à la rhubarbe

4.3 42 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 parts

Ingrediënten

  • 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
  • 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
  • 160 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 250 g de rhubarbe surgelée en tronçons
  • 1 c. à soupe de sucre roux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 8 g
Calorieën 1726 kJ / 414 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...