Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 250 g de rhubarbe surgelée, en tronçons
- 1 c. à soupe de sucre roux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1726 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1 godz. 10 min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 godz. 15 min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 godz.
Gâteau aux quetsches
45min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Tarte à la rhubarbe
1 godz.