Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju
- 300 g kiełbasy (śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- 600 g kapusty kiszonej, odciśniętej, pokrojonej na mniejsze kawałki
- 1000 g wody
- 20 g koncentratu pomidorowego (optioneel)
- 10 g grzybów, suszonych, np. podgrzybków
- 2 liście laurowe, suszone
- 5 owoców jałowca
- 1 łyżeczka kminku
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 ½ łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g ziemniaków, pokrojonych w 2,5-3 cm kostkę
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 866.9 kJ / 207.1 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bigos podhalański
1 godz. 40 min
Bigos
1h 30 min
Łazanki
1h
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Kotlety mielone
30 min
Wolno gotowane pulpety w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
3h 40min
Zupa pieczarkowa i danie na Varomie
45 min
Gulasz warzywny z ziemniakami i kiełbasą
1h
Leczo z kiełbasą i ryżem
55 min
Zupa ogórkowa
30 min
Fasolka po bretońsku na szybko
35min
Fasolka po bretońsku
13j 30 menit