Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Roggenmehl Type 1150
- 125 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Ei
- 70 g Wasser
- 20 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte
- 70 g Butter
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 80 g Ricotta
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Semmelknödel
50 Min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 godz.
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Kas-Press-Knödel
45 min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Kässpatzen
1h 15min