Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g água (23-25°C)
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Farinha torrada
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 50 g farinha de trigo integral
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ povilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 3677 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 178 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pão de leitelho
18 godz.
Massa-mãe de centeio
120h 20 min
Pão rústico
2hod.
Pão de mistura de centeio e ervas
14ωρ. 30 λεπτ.
Pão branco
15h
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min