Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g água (23-25°C)
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Farinha torrada
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 50 g farinha de trigo integral
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ povilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 3677 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 178 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de leitelho
18h
Pão de lavrador
16u. 15min
Coroa de espelta
4h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão rústico
2h
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de mistura simples
3h 40min