Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura (preparar de véspera)
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar em pó
- 125 g natas c/ 30% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
Brownie de pistácio
- 125 g chocolate preto (70% cacau) cortado em pedaços
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 125 g açúcar
- 3 ovos
- 75 g farinha tipo 55
- 1 pitada de sal
- 100 g pistácio s/ casca e s/ sal
Creme de pistácio
- 15 g ágar-ágar (2 saquetas aprox.)
- 100 g açúcar
- 300 g leite
- 100 g creme de pistácio
- 4 gemas de ovo
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 25 g pistácio s/ casca e s/ sal picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2323.6 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 58 mg
Alternatieve recepten
Nevadas
3 Std. 10 Min
Floresta negra
5ωρ.
Tiramisu de chocolate picante
6h
Scones de curcuma
30 λεπτ.
Bolo de cranberries e pistácios
1ωρ.
Bolo gourmet de chocolate negro
1h 15min
Bolo pink velvet
6h
Baklava cheesecake
3 Std. 30 Min
Bolo festa de chocolate
3 Std.
Bolo de chocolate e framboesa
4h 20min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2u. 40min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1ωρ.