Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura (preparar de véspera)
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar em pó
- 125 g natas c/ 30% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
Brownie de pistácio
- 125 g chocolate preto (70% cacau) cortado em pedaços
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 125 g açúcar
- 3 ovos
- 75 g farinha tipo 55
- 1 pitada de sal
- 100 g pistácio s/ casca e s/ sal
Creme de pistácio
- 15 g ágar-ágar (2 saquetas aprox.)
- 100 g açúcar
- 300 g leite
- 100 g creme de pistácio
- 4 gemas de ovo
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 25 g pistácio s/ casca e s/ sal picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2323.6 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 58 mg
Alternatieve recepten
Bolo de amêndoa e chocolate
50min
Cheesecake de chocolate e avelã
1 Std. 10 Min
Bolo festa de chocolate
3h
Tarte de abóbora com chocolate branco e noz sem glúten
2 godz. 30 min
Bolo de Natal
1h 15min
Conjunto para café
Geen beoordelingen
Tacos de frango al pastor
50min
Bolo de chocolate riscado
1h
Tarte de noz
40min
Delícia de chocolate merengada
4h 30min
Floresta negra
5 Std.
Tarta de queso "La Viña"
2 Std.