Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate

Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate

5.0 7 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
40 unidades

Ingrediënten

Creme de manteiga de amendoim
  • leite
    250 g
  • açúcar
    50 - 70 g
  • ovo
    1
  • extrato de baunilha
    ½ c. chá de
  • manteiga de amendoim
    80 g
  • amido de milho
    35 g
Bolas de Berlim
  • açúcar
    220 g
  • fermento de padeiro fresco esfarelado
    20 g
  • leite
    200 g
  • manteiga
    80 g
  • gemas de ovo
    4
  • farinha de trigo mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • Óleo de girassol q.b. p/ untar, pincelar e fritar
  • água
    250 g
Montagem e cobertura
  • chocolate preto (70% cacau) cortado em pedaços
    100 g
  • leite
    100 g
  • manteiga
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidade

Natrium 32 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 625 kJ / 149 kcal
Vetten 7 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...