Compatibele versies
Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme de manteiga de amendoim
- 250 g leite
- 50 - 70 g açúcar
- 1 ovo
- ½ c. chá de extrato de baunilha
- 80 g manteiga de amendoim
- 35 g amido de milho
Bolas de Berlim
- 220 g açúcar
- 20 g fermento de padeiro fresco esfarelado
- 200 g leite
- 80 g manteiga
- 4 gemas de ovo
- 500 g farinha de trigo, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- Óleo de girassol q.b. p/ untar, pincelar e fritar
- 250 g água
Montagem e cobertura
- 100 g chocolate preto (70% cacau) cortado em pedaços
- 100 g leite
- 20 g manteiga
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacau quente
10min
Petits gâteaux de chocolate
8j 45 menit
Chocolate quente de avelã
10min
Tarteletes de queijo-creme
30min
Keftedes (almôndegas)
2 godz. 30 min
Sardinhas doces de Trancoso
2 godz. 30 min
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20min
Leite de caramelo quente
50 min
Croquetes de batata e bacon
3h 35min
Croissants recheados com creme de chocolate
3h
Palitos de pão de alho
1h 30min
Rissóis de atum
2 godz.