Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 295.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Salmone nanbanzuke
1h
Calamari Sottovuoto
50 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h