Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 295.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alici marinate sottovuoto
2 godz. 30 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15 min
Mojito analcolico (TM6)
10 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Salsa bernese
20 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min