Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 295.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1j
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Asparagi sottovuoto
50 menit
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1j
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min