Compatibele versies
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g de betabeles, en rebanadas (2 mm)
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
-
10
g de vinagre de sidra
of 10 g de vinagre de vino blanco - 30 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal, o al gusto
-
4
filetes de merluza, con o sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) (ver tip)
of 4 filete de rape deshuesado y sin piel, sin espinas, 3 cm de grosor (aprox. 100 g c/u) - ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 cda de hoja de tomillo fresco
- 1850 g agua, plus extra to submerge bags
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 100 g de arúgula
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1665 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5h
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 Std. 30 Min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
35min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 Std.
Helado vegano de pistache y cardamomo
20 Min
Echalots sofritos 250 g
Nenhuma avaliação
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Helado de chocolate
12h
Tortellini de carne en caldo
1 Std. 15 Min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55 min
Espuma de frutos rojos
10 Min