Apparaten en accessoires
牛里脊嫩炒茭白浇头
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
牛里脊 切0.5厘米薄片200 克
-
糖 (约5克)1 茶匙
-
蚝油 (约20克)1 汤匙
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约6克)2 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
油60 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
洋葱 切块40 克
-
茭白 切片140 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
600.5 mg
Eiwitten
24.4 g
Calorieën
2297 kJ /
549 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
20.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常盖浇饭
10 recepten
China
China