Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 170 g wody
- 350 g mąki tortowej
- 5 g soli
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do posmarowania blachy
- 40 g czarnych oliwek, bez pestek, pokrojonych w ćwiartki
- 125 g fig, świeżych, bez twardych końcówek, pokrojonych w ósemki
- 75 g miodu
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- 2 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście, posiekane, do posypania
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 513 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 Std.
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 godz. 20 min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 godz. 55 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 godz. 20 min
Focaccia
2h 50min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Tarta z botwinką i serem feta
1 godz. 45 min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1h 10min
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Chrupiąca focaccia
2h 10 min