Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, kraus, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 90 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 80 g Perlgraupen, mittel (z. B. von Brüggen)
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 1100 g Wasser
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 3148 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
Alternatieve recepten
Hackbällchen-Suppe
45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Graupen, gekocht
35 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1sa 10 dk
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Oliviersalat
3h
Borschtsch mit Rindfleisch
1sa 10 dk
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1sa 35 dk