Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Suppengrün (Möhre, Sellerie, Porree, Petersilie), in Stücken
- 20 g Öl
- 100 g Schinkenwürfel (z.B. von Katenschinken)
- 250 g Rindergulasch, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Kartoffeln, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Rote Bete, in kleinen Würfeln
- 250 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Essig
- 1 TL Zucker
- 6 TL Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 Std. 20 Min
Oliviersalat
3u.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min