Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 76.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecakes in jars
4 Std.
Traditional crème brûlée
25h
Crème anglaise
15min
Almond pastry
25 Min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Crème caramel (flan)
5sa 30 dk
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Butterscotch sauce
10 Min
Caramel puddings
2h 40 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min