Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 76.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
5h 30min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Choux pastry
2h
Crème pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Caramel puddings
2u. 40min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Pavlova
6h
Chocolate ganache
20 min