Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 76.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min
Chocolate pudding
6h 30min
Crème pâtissière
15 Min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Choux pastry
2 Std.
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Butterscotch sauce
10 Min
Chocolate ganache
20 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.