Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
Alternatieve recepten
Dorer 200 g d'oignons
25min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler des oignons
20min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min