Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Risotto ai fichi e pecorino con cipolla croccante (Bimby Friend)
40 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Zabaione caldo al passito
15min
Smoothie Bowl alla barbabietola
15min
Spezzatino di soia con gnocchi
Geen beoordelingen
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Torta di castagne (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 Min
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min