Risotto rabarbaro, zenzero e limone

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di rabarbaro a fette sottili
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 80 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 20 g di radice fresca di zenzero grattugiata
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6 g
Calorieën 1803 kJ / 431 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 67.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...