Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1j 30 menit
Gelato al tofu e cioccolato
6h 10min
Gelato al rabarbaro
36 Std. 25 Min
Gazpacho indiano
2j 10 menit
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Wonton soup
45 Min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Risotto con mele e funghi
40 min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2j
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min