Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 400 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 700 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pancetta a cubetti
of 150 g di speck a cubetti - 1 uovo
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 100 g di formaggio tipo Montasio stagionato almeno 3 mesi, in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4200.6 kJ / 1003.3 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 111.5 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 1068.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pizza Margherita
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Focaccia alle olive
2h
Pane rustico
2h
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Polka (pane francese)
5h