Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Salz
-
400
g Forellenfilet, frisch, ohne Haut
of 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut - 200 g Erbsen, TK
- 240 g Nudeln, z. B. Penne Rigate (10 Minuten Garzeit)
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, gesalzen, abgespült
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 350 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt (je nach Größe der Tomaten)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen (optional)
- 10 g Zitronensaft (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50min
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Fruchtsorbet, schnell
10min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Gefülltes Gemüse
1h 20min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Möhren- und Zucchini-Bandnudeln
35min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1h
Rohkost, gemischt
10min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min