Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Salz
-
400
g Forellenfilet, frisch, ohne Haut
of 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut - 200 g Erbsen, TK
- 240 g Nudeln, z. B. Penne Rigate (10 Minuten Garzeit)
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, gesalzen, abgespült
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 350 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt (je nach Größe der Tomaten)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen (optional)
- 10 g Zitronensaft (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 godz.
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Gefülltes Gemüse
1h 20min
Apfelmuffins
40min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 Min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min
Fruchtnektar
10 min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 godz.
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Möhren- und Zucchini-Bandnudeln
35 min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min