Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, evtl. entkernt
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Öl
- 1 Porreestange (ca. 250 g), in Ringen
- 250 g Kürbis, z.B. Hokkaido, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 250 g Kohlrabi, in 5 mm dicken Stiften
- 1 geh. TL gelbe Currypaste
- 400 g Kokosmilch
- 150 g Wasser
- 500 g Putenschnitzel, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1740 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 godz. 10 min
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40 min
Fleischbällchen süß-sauer mit Mandarinen, Gemüse und Reis
45 min
Gemüsecurry mit Putenwürfeln
20 min
Pesto-Hähnchen
1h
Putenrouladen mediterran
45 min
Orangen-Pute mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 min
Putenstreifen süß-sauer mit Aprikosen und Cashewkernen
1h
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10 min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 min