Nudel-Porree-Topf

Nudel-Porree-Topf

3.3 172 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
3 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    600 g
  • Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)
    330 g
  • Sahne
    100 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Salz
    ¼ TL
  • Nudeln z.B. kurze Makkaroni, Fusilli, Penne, Muscheln
    400 g
  • Porreestangen in Ringen (5 mm)
    2
  • geriebener Parmesan (optioneel) zum Bestreuen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2794 kJ / 668 kcal
Vetten 18 g
Vezels 12 g
Koolhydraten 103 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...