Nudel-Porree-Topf

Nudel-Porree-Topf

3.5 151 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
3 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    600 g
  • Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)
    330 g
  • Sahne
    100 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Salz
    ¼ TL
  • Nudeln z.B. kurze Makkaroni, Fusilli, Penne, Muscheln
    400 g
  • Porreestangen in Ringen (5 mm)
    2
  • geriebener Parmesan (optioneel) zum Bestreuen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 668 kcal / 2794 kJ
Eiwitten 21 g
Vetten 18 g
Koolhydraten 103 g
Vezels 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...