Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendra cruda sin piel
- agua para hidratar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 600 g de pulpa de melón
- 1 diente de ajo (sin germen)
- 20 g de vinagre de vino blanco
- 50 g de miga de pan blanco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 40 - 50 g de jamón serrano en lonchas
- 10 g de crema de balsámico
- 20 g de brotes germinados
- 10 - 20 g de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 433.9 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho
10 Min
Salmorejo
10 Min
Ajoblanco
5 Min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Salmorejo de fresas
30 Min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Crema fría de pepino (Okroshka)
40 Min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1 Std.
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min