Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendra cruda sin piel
- agua para hidratar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 600 g de pulpa de melón
- 1 diente de ajo (sin germen)
- 20 g de vinagre de vino blanco
- 50 g de miga de pan blanco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 40 - 50 g de jamón serrano en lonchas
- 10 g de crema de balsámico
- 20 g de brotes germinados
- 10 - 20 g de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 433.9 mg
Alternatieve recepten
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Salmorejo de remolacha
30 dk
Tartar de bacalao y sandia
40 dk
Gazpacho de manzana verde
10 dk
Gazpacho de tomate y albahaca
10 dk
Gazpacho de aguacate
10 dk
Gazpacho de remolacha
10 dk
Gazpacho de mango
15 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 dk
Gazpacho de melón
15 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10 dk
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 dk