Compatibele versies
Ajoblanco de melón con ensalada de germinados y brocheta de melón con jamón (Mey Hofmann)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendras crudas sin piel marconas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 1 diente de ajo pequeño (sin germen y escaldado con agua caliente)
- 20 g de vinagre de vino blanco (Chardonnay)
- 500 g de melón (reserve 8 bolitas aparte)
- 50 g de pan (solo la miga)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 pellizcos de brotes germinados (alfalfa, cacahuete, soja, etc.)
- 4 lonchas de jamón de recebo
- 2 lonchas de jamón serrano frito
- 1 cucharada de crema de balsámico
- 1 cucharada de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1727 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 13.92 g
- Koolhydraten
- 15.21 g
- Vetten
- 32.81 g
- Vezels
- 4.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo de fresas
30min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Ajoblanco
5min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Salmorejo de remolacha
30min
Gazpacho de remolacha
10min
Salmorejo
10min
Gazpacho de manzana verde
10min