Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di porri a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida (crème fraîche)
- crostini di pane q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 720.8 kJ / 172.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1896 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di baita
45min
Crema di pomodoro
30min
Vellutata di mais
20min
Chili con carne
1h 20min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min