Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di porri a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna acida (crème fraîche)
- crostini di pane q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 720.8 kJ / 172.2 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1896 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Gnocchetti de gris
30min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Pulao di gamberi
50min
Vichyssoise
6 godz.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Zuppa di baita
45min