Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de jambon de Bayonne, dégraissé
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 300 g de pâtes sèches, type macaroni
- 120 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.5 kJ / 473.5 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 561.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Pipe rigate gratinés
1u.
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min
One pot blé au bœuf et au paprika
35min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Penne au pesto et jambon cru
15min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
One pot penne légumes du soleil et feta
45min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min