Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
-
300
g de pâtes sèches, type pipe rigate
of 300 g de pâtes sèches, type penne - 25 g d'huile d'olive, 1 c. à soupe pour les pâtes et 1 filet pour gratiner
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 250 g de tomates, coupées en quatre
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 4 brins de basilic frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
-
1
boule de scamorza fumée (fromage filé italien), coupée en petits cubes
of 1 boule de mozzarella (fromage filé italien), coupée en petits cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Gratin gourmand de macaroni
50 min.
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 min.
Gnocchi à l'amatriciana
25 min.
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min.
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 min.
Risotto à la viande hachée
45 min.
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Timbale milanaise
55 min.
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min.