Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande de bœuf désossée et dénervée, coupée en morceaux (3 cm) et légèrement congelée à plat pendant 30-60 minutes
- 700 g de tomates, coupées en quatre
- 30 g d'huile d'olive
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 4 litres d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 400 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 100 g de tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1676.8 kJ / 400.8 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 498.9 mg
Alternatieve recepten
Penne à la tunisienne
1h 15min
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 min
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45 min
Petits parmentiers de bœuf
1h
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 min
Riz à la sauce tomate et au thon
30 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Coquillettes express
30 min
Gratin de pommes de terre à la viande hachée
2h
Escalope de veau à la normande
1h
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45 min
Gratin de pomme de terre
1h