黃豆燉牛腱
TM6 TM5

黃豆燉牛腱

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 1400 克 水
  • 30 克 醬油
  • 15 克 糖
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • 20 克 嫩薑 ,切片
  • 200 克 牛腱 ,對半切,預先川燙去血水
  • 40 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾

Voeding
per 1 人份
Calorieën
666.2 kJ / 159.2 kcal
Eiwitten
14.7 g
Koolhydraten
13.5 g
Vetten
4.6 g
Verzadigd vet
313.8 g
Vezels
1.6 g
Natrium
791.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten