Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 32 oz water
- 10 oz dried rotelle pasta (wagon wheels), 10-12 minutes cooking time (see Tip)
- 12 oz asparagus, in pieces (2 in.)
- 4 oz smoked ham steak diced (¼ in.)
- 1 tbsp capers, drained
- goat cheese, crumbled, to serve
- chopped fresh parsley, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1h
Beef and Broccoli Sauté
30min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Banh Mi
40min
Tarragon Chicken Quiche
1 Std. 25 Min