Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 32 oz water
- 10 oz dried rotelle pasta (wagon wheels), 10-12 minutes cooking time (see Tip)
- 12 oz asparagus, in pieces (2 in.)
- 4 oz smoked ham steak diced (¼ in.)
- 1 tbsp capers, drained
- goat cheese, crumbled, to serve
- chopped fresh parsley, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 dk
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 dk
Rustic Potatoes with Chorizo
40 dk
Greek Style Pork Stew
50min