Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g słonecznika łuskanego
- 250 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
- 250 g maślanki
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 500 g mąki chlebowej, pełnoziarnistej, np. Lubella "3 ziarna"
- 15 g siemienia lnianego
- 15 g otrębów owsianych
- 2 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki oregano, suszonego
- 2 łyżeczki czosnku, granulowanego
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 353.5 kJ / 84.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 1.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 Std. 45 Min
Chleb pszenno-żytni razowy
1 Std. 40 Min
Chleb z ziarnami
2 Std. 30 Min
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2 Std. 30 Min
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1 Std. 50 Min
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 Std. 30 Min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2h 10min
Zielony chleb ze szpinakiem
2 Std. 45 Min
Chleb orkiszowy z płatkami owsianymi i sezamem
1h 45min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2hod. 55min
Chleb z otrębami
1h 35min
Chleb z kaszą gryczaną
2 Std. 20 Min