Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g truskawek, świeżych, przekrojonych na pół
- 40 g masła
- 400 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- 130 g mąki tortowej
- 150 g cukru
- 4 jajka
- 20 g rumu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 4.89 g
- Koolhydraten
- 23.74 g
- Vetten
- 6.37 g
- Vezels
- 0.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Odwracane ciasto z gruszkami
2 Std. 15 Min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1 Std.
Ciasto twarogowe z agrestem
50 Min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 Std.
Clafoutis z rabarbarem
50 Min
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1hod. 40min
Ciasto gruszkowe z orzechami włoskimi
1 Std. 35 Min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 Min
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2h
Ciasto z jabłkami
1h 20min
Szarlotka z jabłek i gruszek na orzechowym spodzie
1 Std. 45 Min
Ciasto piaskowe z jabłkami
1 Std. 10 Min