Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jajka
- 500 g mleka
- 100 g cukru
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki pszennej
- cukier puder, do oprószenia
- dżem, do podania
- Voeding
- per 10 sztuk
- Calorieën
- 11865.4 kJ / 2834 kcal
- Eiwitten
- 70.3 g
- Koolhydraten
- 496.3 g
- Vetten
- 66.4 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naleśniki w paski
1h 15min
Racuchy z jabłkami
35min
Racuszki drożdżowe z jabłkami
50min
Racuchy na żółtkach z rodzynkami w rumie
1h 40min
Racuchy na maślance
30min
Racuchy z konfiturą truskawkową (ruchanki)
1h 30min
Małdrzyki krakowskie
25min
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min
Placki z kaszy manny z sosem owocowym
55min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25min
Omlet cesarski z rodzynkami (Kaiserschmarrn)
35min