Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cukru
- 4 jajka
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 270 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 szczypty soli
- 800 g rabarbaru, pokrojonego na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1055.8 kJ / 252.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarbar pod kruszonką
55 dk
Rabarbarowe ślimaczki
2h
Galette z borówkami
1h 25min
Mus rabarbarowy
55 dk
Eton Mess z rabarbarem
2sa 5 dk
Jogurtowy placek ze śliwkami
1h 20min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1h 10min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7h 30min
Maślankowiec ze śliwkami
1h 15min
Ciasto pleśniak
3 godz. 15 min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2sa 10 dk
Pavlova z truskawkami
8 Std. 45 Min