Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9 Std.
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2 godz. 10 min
Tamboril à americana
40 Min
Ovos tingidos de verde
55min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Salada morna de lulas e camarão com legumes e ovo
50min
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 Min
Sopa da panela
30 Min
Rojões em vinho tinto
50min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Coelho à caramela
13h