Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 150 g queijo da Ilha partido em pedaços
- 150 g peito de peru assado, cortado em pedaços
- 150 g leite
- 15 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
-
10
g fermento de padeiro fresco
of ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g fiambre em cubos
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas em rodelas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1086.4 kJ / 259.7 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 687.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau à Conde da Guarda
1h 10min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45 min
Pudim de tâmaras
1h 10min
Bolo de pera com limão cristalizado e calda de limão - TM6
3u.
Maçã em tempura de cerveja
Geen beoordelingen
Bolo com recheio de champanhe
55p
Bolo de São Martinho
1u. 20min
Bolo de requeijão e citrinos
1u.
Bolo de chocolate e avelã com praliné
40min
Bolo de maçã e noz
1h 5 min
Chiffon de laranja
1u. 30min
Bolo de noz, cenoura e canela
1 Std. 40 Min