Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 110 g água
- 10 g azeite
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 1 ovo
Recheio
- 150 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 1 ovo
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 500 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso, cortada em cubos pequenos
- ½ c. chá de canela em pó
- 50 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de alecrim seco
- 250 g espinafres descongelados, bem escorridos
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1986.9 kJ / 474.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 862.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM6
1u. 10min
Salada de fruta exótica - TM6
Keine Bewertungen
Clafoutis de ameixa - TM6
Keine Bewertungen
Pickles de pepino - TM6
48h
Piza de atum low carb
1 Std.
Brunch escandinavo
1u. 10min
Fritatas individuais com cebolo
50 min
Smoothie de iogurte e amora em taça
30 min
Almôndegas de peru com abóbora
45 min
Empadão de javali
13 Std.
Omelete de claras com curgete
30 min
Crepes de canela com maçã
35 Min