Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Petersilienblätter
-
¼
TL Paprikapulver, rosenscharf (siehe Variation)
(optioneel)
of 1 Msp. Chili, gemahlen (optioneel) - 100 g Milch
- 180 g Schmelzkäsescheiben (RUPP Cheddar Chili Scheiben), in Stücken
- 1 Brokkoli (ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Granatapfelkerne
- 1 Bio-Zitrone
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch dünsten
20 Min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Naturreis/Vollkornreis
40 Min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min