Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Petersilienblätter
-
¼
TL Paprikapulver, rosenscharf (siehe Variation)
(optioneel)
of 1 Msp. Chili, gemahlen (optioneel) - 100 g Milch
- 180 g Schmelzkäsescheiben (RUPP Cheddar Chili Scheiben), in Stücken
- 1 Brokkoli (ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Granatapfelkerne
- 1 Bio-Zitrone
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Basmati Reis
15min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Grünes China-Gemüse
30 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3 godz. 15 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Himbeerpudding
35min
Butternusskürbisgemüse
25min