Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotten, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Rinderknochenmark (siehe Tipp)
of 40 g Olivenöl - 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Kalbsfond (siehe Variation)
- 1 Päckchen Safran (à 0,1 g)
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2977 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Risotto
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Schnelle cremige Polenta
25min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Risotto milanese
30min
Risotto
30min
Risotto milanese
35min
Munder Safranrisotto
45min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Zitronenrisotto
30min