Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotten, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Rinderknochenmark (siehe Tipp)
of 40 g Olivenöl - 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Kalbsfond (siehe Variation)
- 1 Päckchen Safran (à 0,1 g)
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2977 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto milanese
30min
Risotto
30min
Risotto milanese
35min
Munder Safranrisotto
45min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Zitronenrisotto
30min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Schnelle cremige Polenta
25 Min
Cremige Polenta
45min
Risotto alla Milanese
35min