Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 100 g Weisswein
- 40 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- ¼ TL Salz
- 200 g Saucen-Halbrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Knoblauchsauce
10min
Kräuterbutter
5min
Currysauce
10min
BBQ-Sauce
20 min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Knoblauchsauce
15 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Cocktailsauce
5min