Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rindsroastbeef, in Würfeln (ca. 4 x 4 cm)
- 250 g Frühlingszwiebeln, in Hälften (ca. 3 Stück)
- 100 g Essiggurken, ausgetropft
- 2 hartgekochte Eier
- 1 Zwiebel in Stücken (ca. 150-200 g)
- 2 Zweigchen frische Petersilie, nur Blätter
- 2 Zweigchen Kerbel, frisch, nur Blätter
- 4 Blättchen Estragon, frisch
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 80 g Ketchup
- 1 EL Worcestershire Sauce (optioneel)
- 3 EL eingelegte Kapern
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatar
10min
Guacamole
5min
Currysauce
10min
Kaffeelikör
40 min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2u. 45min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20 min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2j 15 menit
Grüne Pfeffersauce
20min
Schweinefilet an Senfsauce
30 min
Cocktailsauce
5min
Sauce Tatare
15min