Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 200 g Weizenmehl
- 1 TL Backpulver
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 400 g frische Johannisbeeren
- 1 geh. EL Maisstärke (z. B. Maizena)
Guss
- 3 Eier, getrennt
- 50 g Zucker
- 200 g Rahm
- 40 g Maisstärke (z. B. Maizena)
Baiser
- 150 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Russenzopf mit Cranberries
3 godz.
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 dk
Birewegge
28h
Rüeblitorte
1h 10 min
Konfitüre mit Gelierzucker
30min
Zimt-Nuss-Schnecken
2h 10min
Apfelkuchen
1h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 dk
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20min
Linzer-Spitzbuben
3h 15min
Spitzbueben
1h 40min