Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 200 g Weizenmehl
- 1 TL Backpulver
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 400 g frische Johannisbeeren
- 1 geh. EL Maisstärke (z. B. Maizena)
Guss
- 3 Eier, getrennt
- 50 g Zucker
- 200 g Rahm
- 40 g Maisstärke (z. B. Maizena)
Baiser
- 150 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spitzbueben
1 Std. 40 Min
Zimtsterne
1h 30min
Linzer-Spitzbuben
3u. 15min
Dampfnudeln mit Kirschen
1h 50 min.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Erdbeer-Quarkroulade
1h 30min
Erdbeerkonfitüre
30min
Kaiserschmarrn
35min
Vanillekipferl
1h 30min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min