Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Portion Mürbeteig, gemäss Rezept Grundkochbuch
- 200 g dunkle Schokolade mit Haselnüssen
- 300 g frischer Ricotta, gründlich abgetropft (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 10 g Limoncello-Likör
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillekipferl
1 godz. 30 min
Schweizer Linzertorte
1 godz. 30 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Marmorkuchen
2 Std. 10 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Landbrot Backhausart
2h
Linzer Torte
1h
Schoko-Mocca-Torte
4h 30 min
Streuselzopf
1 godz. 30 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 Std. 10 Min