Apparaten en accessoires
Nussröllchen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 Portion
Ingrediënten
-
Mürbeteig gemäss Rezept Grundkochbuch1 Portion
-
dunkle Schokolade mit Haselnüssen200 g
-
frischer Ricotta gründlich abgetropft (siehe Tipp)300 g
-
Zucker50 g
-
Limoncello-Likör10 g
-
Puderzucker1 - 2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10.7 g
Calorieën
2259 kJ /
540 kcal
Vetten
28.5 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backen macht Freude
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Hefezopf
2u. 20min
Brandteig
2u.
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1u. 20min
Holunder-Jogurt-Torte
7u. 15min
Streuselzopf
1u. 30min
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2u.
Biskuit
1u. 50min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1u. 30min
6-Strang-Butterzopf
2u. 35min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Zimt-Nuss-Schnecken
2u. 10min
Russenzopf mit Cranberries
3u.