Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Portion Mürbeteig, gemäss Rezept Grundkochbuch
- 200 g dunkle Schokolade mit Haselnüssen
- 300 g frischer Ricotta, gründlich abgetropft (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 10 g Limoncello-Likör
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimt-Nuss-Schnecken
2 godz. 10 min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Vanillekipferl
1h 30min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 Min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 godz. 20 min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1h 40min
Mürbeteig
2 godz. 5 min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Marzipanstollen
4 godz.
6-Strang-Butterzopf
2h 35min