Griessklösschen (Suppeneinlage)

Griessklösschen (Suppeneinlage)

4.5 40 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Milch
    150 g
  • Butter
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prisen
  • Hartweizengriess
    80 g
  • Kerbel, frisch getrocknet
    1 EL
  • Ei
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 542 kJ / 125 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...