Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 500 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 65 g Zucker
- ¾ Würfel frische Hefe (30 g)
- 290 g Milch
- ¾ TL Salz
Nussfüllung und Fertigstellung
- 80 g Haselnüsse
- 100 g Marzipan, in Stücken
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 40 g Zucker
- 40 g Milch
- 1 Ei, verquirlt
- 2 EL brauner Zucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimt-Nuss-Schnecken
2 godz. 10 min
Brezel
1 Std. 50 Min
Hefezopf
3 Std.
Nuss-Striezel
1 godz. 30 min
Linzer Torte
1 godz.
Schweizer Linzertorte
1 godz. 30 min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Russenzopf mit Cranberries
3 Std.
Nussgipfel
1 Std. 40 Min
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2 Std.
Dampfnudeln mit Kirschen
1 Std. 50 Min